Emigreren naar Brazilië. Start moving!

Emigreren naar Brazilië is een ingrijpende gebeurtenis. U kunt ervoor kiezen dit zelf te regelen, waarom zou u het niet door Transpack laten verzorgen? Wij zijn een professioneel en internationaal verhuisbedrijf en begeleiden u graag tijdens het gehele proces van Nederland naar de nieuwe bestemming. Op die manier komt u niet voor verrassingen te staan. U bent verzekerd van een snelle en professionele dienstverlening.

 

Zelf gaat u natuurlijk met het vliegtuig, maar uw spullen verhuizen per boot. De totale reistijd van de haven van Rotterdam tot de haven van Rio de Janeiro bedraagt zo’n 23 dagen. Na aankomst in de haven en na inklaring van uw goederen, wordt uw inboedel bij u thuis afgeleverd. Afhankelijk van het proces bij de douane duurt de totale reistijd van uw woning in Nederland tot de nieuwe woning in Brazilië ongeveer zeven weken.

Transpack Moving Services kent internationaal de weg en biedt een wereldwijde dienstverlening. Wij bieden een persoonlijke benadering en een dienstverlening op maat, voor elk budget.

Wij streven ernaar zo min mogelijk tijd te laten zitten tussen het moment van inpakken en ophalen van uw spullen en het uiteindelijke vertrek van de boot. Daarom denken wij graag mee over het moment van uw verhuizing? Wat is een gunstige tijd en wat niet?

Wat kost emigreren naar Brazilië?

De prijs voor een verhuizing naar Brazilië is afhankelijk van de keuze voor service en het volume van uw inboedel. U kunt op deze site een uitgebreid offerteformulier invullen zodat wij de kosten voor u kunnen berekenen. Of u maakt het zichzelf gemakkelijk door onze handige app (App Store / Google Play)  hiervoor te gebruiken. U vult uw gegevens, fotografeert wat u mee wilt nemen en wij berekenen op basis van de foto’s de prijs.

Offerte aanvragen
 
Emigreren naar Brazilie

Emigreren naar Brazilië: wat moet ik zelf doen?

Wilt u emigreren naar Brazilië dan is er een hoop te regelen. Bij Transpack doen wij ons uiterste best om u in alles zoveel mogelijk te ontzorgen. Toch zijn er diverse aandachtspunten die u zelf op moet pakken (klik hier voor een checklist). Regelt u uw emigratie via Transpack? Dan wijzen wij u tijdig op deze handelingen en kunnen u eventueel door ingewikkelde documenten en aanvragen heen helpen.

 

Documentatie
Voor een officiële immigratieprocedure is een uit- en inschrijving in Nederland en Brazilië nodig. Verder dient u onder andere in het bezit te zijn van een permanent visum, een notariële kopie van uw paspoort (2 stuks), notariële kopieën van uw vliegticket en een verklaring van uw woonplaats. Ook heeft u een Engelstalige paklijst van de inboedel nodig. Transpack levert u een totaallijst met daarop de benodigde documenten en helpt u met het opstellen van de paklijst.
 
Invoeren van goederen
Het is verder belangrijk om te weten dat het niet is toegestaan om een aantal spullen mee te nemen naar Brazilië, zoals levende planten, blikken, voedsel en brandbare materialen. Wij raden u aan hierover contact op te nemen met uw verhuiscoördinator. Zij zullen u informeren over de laatste regels en wetten voor het invoeren van spullen. Voor het invoeren van een auto zijn strenge eisen van toepassing en we adviseren u dan ook contact op te nemen met uw persoonlijke coördinator voor de mogelijkheden.
 
Verder is het van belang dat u zelf aanwezig bent bij de aankomst van uw verhuizing. Dit is nodig voor de inklaring van uw goederen. Zo vermijdt u onnodige kosten voor douane opslag. Onze specialisten zullen al deze stappen, procedures en benodigde documenten met u doornemen.

 

Emigreren naar Brazilië: wat is belangrijk om te weten als ik er eenmaal ben?

 

Need to know

Voor uw verhuizing naar Brazilië zijn er nog een aantal zaken belangrijk om te weten. De zomer- en wintertijd zijn in Brazilië tegenovergesteld aan die van Nederland. Het precieze tijdsverschil varieert per plaats. Dit loopt in zes regio’s uiteen van zeven tot aan vier uur vroeger in de zomertijd. De hoofdstad van Brazilië is Brasilia en men spreekt voornamelijk Portugees in dit land. Brazilië telt 207,8 miljoen inwoners.

 
Feitjes over Brazilië:

  • In Brazilië rijdt iedereen rechts
  • Bijna 80 procent van de bevolking is rooms-katholiek
  • In Brazilië heeft u een vaccinatie nodig voor gele koorts
  • Als munteenheid gebruikt men de Braziliaanse Reaal

Lees verder…

Emigreren naar Brazilië ? Transpack regelt het voor u!      Vraag direct uw offerte aan