(Zorg)Verzekering in het buitenland

Verzeker de ongewone risico’s!

 

Verhuis je naar het buiteland? Dan is het essentieel om je ziektekosten- en schadeverzekeringen goed te regelen.

 

Wanneer je je in een ander land gaat huisvesten kan dit aanzienlijke gevolgen hebben voor je ziektekosten- en schadeverzekeringen. Het is cruciaal om van te voren goed na te denken over hoe je jezelf wilt verzekeren in je nieuwe thuisland. Onverwachte situaties kunnen zich overal voordoen en dan wil je niet voor verrassingen komen te staan.

OOM Verzekeringen is de specialist als het gaat om verzekeringen voor mensen die voor langere tijd naar het buiteland vertrekken. Sinds 1940 staat OOM Verzekeringen klaar om personen met bijzondere levensverhalen te ondersteunen. Of je nu een expat bent die in een nieuwe cultuur aan de slag gaat, een emigrant die zich in een ander land vestigt, een student die in het buiteland studeert, of een digitale nomad die de wereld rondreist, OOM Verzekeringen hebben de juiste verzekering voor jouw unieke situatie.

De buitenlandverzekeringen van OOM biedt uitgebreide dekking tegen onvoorziene (medische) kosten, zowel in het buiteland als tijdens eventuele tussentijdse bezoeken aan Nederland. Of het nu gaat om een medische behandeling of schade aan persoonlijke eigendommen, met OOM Verzekeringen kun je met een gerust hart je avontuur in het buitenland aangaan.

Ben je benieuwd naar de verschillende verzekeringsmogelijkheden die zij bieden? Via de onderstaande links kun je uitgebreide informatie vinden over hun producten en hoe zij je kunnen helpen bij het veiligstellen van je toekomst in het buiteland.

 

  • Ga je wonen in het buitenland? Klik hier
  • Ga je studeren in het buitenland? Klik hier